Nejnovější recenze ze sekce Bloky na nože
- Krasny kus hardwaru! Bytelny, kvalitne zpracovany, doporucuji
Vše ok
- chytá prach
- Kvalitni material a provedeni. Padne skvele pro Silky 180
- na malou pilku na opasek nebo na připnutí na batoh absolutně skvělé udělátko a pilka je tak stále po ruce
- spoří místo
- spolehlivě drží nože
Je to perfektní
v poradku
Potřeboval jsem k noži Eldris, abych mohl nosit na opasku nebo na krosně.
Skvělý, velký, pro hodně nožů
- Silný magnet
- Elegantní vzhled
- Jednoduchá montáž
Toto jsme si měli pořídit již dávno. Ušetří spoustu místa a přitom jsou nože hned po ruce. Samozřejmě není to ideální úplně pro všechny domácnosti.
Není co řešit
- krásné dřevo
- opravdu stabilní
Pěkný a praktický -doporučuji
- kvalita
Stojan je praktický a má pěkný design.
Kleště na těstoviny Zwilling PRO
Registrovaný uživatel
Přidáno: 28. dubna 2024
(naposledy upraveno 28. dubna 2024)
- kvalitní zpracování
- kleště jsou krátké
- made in China
Kleště jsou pěkně zpracovány, přebroušeny do matného povrchu, na kterém tolik nejsou vidět zaschlé kapky, nebo případné drobné nečistoty. Povrch působí měkce a celkově vizuálně dobře, kvalitně. Cena mírně vyšší, což ale odpovídá značce a kvalitnímu provedení výrobku. S určitou melancholií a zklamáním zaznamenáme, že dříve pověstný výrobek z německého Solingenu je nyní vyroben v Číně. Při používání kleští se pak jako funční nedostatek jeví relativně krátká ramena kleští. Při nabírání je totiž držíte téměř po celé jejich délce. A protože jsou opravdu krátká, musíte tak dávat ruce spolu s kleštěmi do hrnce s těstovinami. Chtělo by to větší délku a tím větší odstup od horkého jídla. Hroty kleští jsou bohužel poměrně ostré a tím některé typy těstovin s nimi holt rozmašírujete. Netýká se špaget, ale třeba nudle, papardelle, často i penne, nebo vřetena tím trpí. Nehledě na to, že zbytky takto rozmajdaných těstovin zůstávají na kleštích silně přilepeny a špatně se odstraňují. Za tento problém (týká se jak zdůrazňuji jen některých těstovin) je hvězda dolů. Druhá za ona krátká ramena a neudržení výroby v Evropě.
nic špatného jsem nezistila
pořádek na dřezu
- Rychlé upevnění k výstrojí a univerzálnost
- praktické
Na 4Home ráda nakupuji a zatím vždy spokojenost. Nově rozšiřují sortiment za dobré ceny a rychlé a spolehlivé doručení